Dag 5: Picknick aan de Moosfluh

De vijfde dag gingen we samen picknicken, met uitzicht op de Aletschgletsjer. We kregen een appel, een broodje en een drankje. In Bettmeralp zoefden we samen de berg af. Weliswaar in slechte sneeuw, maar geen slecht humeur. Door lawinegevaar konden we niet langs de normale piste terug naar Fiescheralp en moesten we een omweg maken. Daar hadden we ook nog de pech dat de lift van die piste kapot was, waardoor we een half uur moesten wachten. Gelukkig was er nog een babypiste waar we ons konden amuseren: blind skiën, achteruit skiën, op één been skiën, …. De opdracht van de dag was om met je skigroep een liedje te verzinnen. ’s Avonds keken we nog naar de film ‘Murder Mystery’.

Wij geven vandaag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ aan de begeleiders die na al die pech toch nog een goed humeur hadden.

Alexander en Simon van 2C