Dag 6: Wie heeft Rudi vermoord?

We hebben vandaag de laatste keer skiles gekregen van de Zwitserse skischool. In de middag kregen we een hamburger en frietjes. Dan kregen we uitleg over het spel dat we gingen spelen. We werden allemaal in groepjes verdeeld om levende Cluedo te spelen in het skigebied. We moesten ontdekken wie Rudi vermoord heeft. Overal op de piste hingen kaartjes en met een kleurcode konden te weten komen wie het al zeker niet had gedaan. De geest van Rudi skiede ook rond en als we die tegenkwamen kregen we extra punten. Ook door de andere begeleiders om een handtekening te vragen, konden we extra punten verdienen. Het is heel mooi weer en een beetje te warm. Vanavond is het fuif en gaan we ons uitleven op de muziek!!

Wij geven vandaag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ aan Rudi omdat hij tien keer is vermoord en toch nog vrolijk rond skiet.

Layla, Ella, Gloria en Lotte