Dag 4: beperkt zicht

We begonnen de dag met ‘The Weekend’ en een stevig ontbijt met boter en choco. Om 8u45 stonden we met de skigroep klaar op de latten. We namen ons eerste liftje en vlogen de eerste piste af. Voor de skiles verloor een leerling zijn skistok en de groep van Erwin stond paraat om de skistok te gaan halen. Na een leerrijke les aten we lekker in het restaurant. De menu van deze middag was kip met curry en rijst. Daarna was er een wissel van begeleider waardoor we een andere begeleider beter leerde kennen. We leerden ook een ander gebied beter kennen door wind, mist en sneeuw. Uiteindelijk kwamen we weer warm en veilig aan in het Alpenlodge hotel en konden we genieten van een amusante avond met ravioli, kaartspelletjes en een superduperleuke quiz. 

Vandaag geven we ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ aan Hansjepansjekevertje voor het fijne gezelschap in het restaurant. 

Groetjes
Lola en Lucie