Dag 2: sneeuw- en skipret

We begonnen de dag met een lekker ontbijt en maakten ons klaar om te gaan skiën. Spijtig genoeg moesten we langer wachten omwille van veel wind en weinig zicht. Na even wachten was het eindelijk tijd om te skiën.

Vandaag leerden we onze skileerkrachten van de Zwitserse skischool kennen. We deden een korte opwarming en waren er volledig klaar voor. We hebben veel skiplezier gehad en konden bovendien genieten van een zacht en dik sneeuwtapijt. Dat was heel leuk om op te skiën, maar er was wel veel mist en wind waardoor we niet goed konden zien en we kleine korreltjes sneeuw in ons gezicht kregen. Dat zorgde voor koude, rode en pijnlijke gezichten.

Op de middag hebben we genoten van een lekkere pasta carbonara. Daarna hadden we weer veel energie om terug op de latten te staan. Dit keer met onze eigen begeleiders. Na het skiën hebben we tijd gekregen om ons te gaan douchen. Nu hebben we tijd om te praten en gezelschapspelletjes te spelen terwijl we wachten op het avondeten.

Vandaag geven we ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ aan Jolien, omdat ze iedereen hielp wanneer ze vielen.

Groetjes
Giulia en Niela V.