Dag 1 op de latten ⛷️

Na een lekker ontbijt kwamen we als vroege vogels aan op de piste. Vervolgens zijn we gaan aanschuiven voor ski materiaal en werden we verdeeld in verschillende groepen. Dit werd gedaan op basis van je ervaring. Het weer was in het begin niet het beste, daarna kwam het zonnetje opdagen.

Wij geven vandaag graag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ aan alle geweldige begeleiders die ons hebben geholpen.

Groetjes
Tilly en Hannah (2E)

Rond de middag zijn we gaan lunchen in ons verblijf. Er werd lekkere soep en een warme maaltijd voor ons geserveerd. Nadien zijn we verder gaan skiën in onze groepjes. Na een paar uurtjes intensief oefenen op onze nieuwe ski-vaardigheden zijn we terug naar ons verblijf gegaan om ons op te frissen. We vonden het een hele leuke, maar vermoeiende eerste ski-dag.

We geven vandaag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ aan voltallige team!

Groetjes
Anne-Britt en Gabriela (2B)