Dag 2 maandag 3 april

We begonnen de dag met een goed ontbijt. Daarna moesten we ons haasten naar de skipiste. Toen hebben we eerst geskied met de begeleiders en dan met de skimonitoren. Dan een stevige lunch en weer de piste op. Mooie pistes gedaan en leuke les gekregen. ’s Avonds ook goed gegeten en nu dit verslag aan het schrijven.

Vandaag geef ik vijf sterren aan Sofie en Sven om de goede skilessen.

Bob Van Steen 2D

We werden gewekt door Pieter-Jan met zijn luide muziek en gezang. Als ontbijt heeft Rudi weer twee lepels Nutella op ons mini-broodje gesmeerd. Er was ook cornflakes en fruitsap; Om 8u45 stonden we helemaal klaar om naar de piste te vertrekken. Dan werden de groepjes ingedeeld en vertrokken we naar boven waar een prachtig uitzicht was. Even later ontmoetten we onze Zwitserse skileraren.

Wij geven vandaag vijf sterren aan Rudi omdat hij zoveel choco op onze mini-broodjes smeert.

Juliette 2C en Eabha 2F