Dag 1 zondag 2 april

Zaterdagavond vertrokken we met twee bussen naar het ski gebied Fiescheralp. Het was een lange en vermoeiende rit. Toen we aankwamen na meer dan 10u in de bus namen we de eitjes naar onze jeugdherberg. We installeerden ons in de kamers die we hadden gekozen op de bus. Tegen 8u konden we eindelijk ontbijten en kregen we info over de reis. We kleedden ons om en kregen onze skipasjes en ski kledij. We werden in groepen verdeeld bepaald door het aantal weken dat je hebt geskied. Voor de beginners was het eerst zoeken maar daarna lukte het voor de meesten wel. De anderen hadden ook veel plezier met hun groepje. Toen het avond werd kregen we balletjes in tomatensaus. En een lekkere chocomousse als dessert. Als avondactiviteit moesten we een poster maken met de kinderen waar je mee slaapt. De winnaar van de kamer wordt koning voor één dag. Alles wat je vraagt wordt voor je gedaan. Natuurlijk doen wij extra ons best.
Het was een super leuke dag en ik hoop dat er nog heel veel leuke dagen aankomen.

Ik wil mijn vijf sterren geven aan mijn vriendinnen die ervoor zorgen dat ik een heel leuke reis heb.

Fien BevernageDe busrit was vlot verlopen en we kwamen al vroeg in de ochtend in de jeugdherberg aan.
Nadat we ons materiaal hadden gehuurd werden we in groepen verdeeld.
De eerste dag hadden we nog geen les van de skileraren van de Zwitserse skischool, maar de leerkrachten hebben ons al veel bijgeleerd.

Felix Michiels