Uitleg deelnemers

Beste deelnemer, beste ouders

Het duurt een hele tijd, maar hopelijk wordt het stillaan winter. Wie zijn skilatten alvast bovenhaalde, juichte weliswaar te vroeg. Voor de sneeuwliefhebbers van het Sint-Pieterscollege kwam de verre droom van een echte SPC skireis toch al iets dichterbij. Heel even al droomden we weg naar de Zwitserse Alpen…

Met deze brief hopen we echter alle skiërs en snowboarders snel weer wakker te schudden. Want voor dromen heeft het SPC skiteam helemaal geen tijd. Wie intekende voor deze sneeuwtrip kende immers de voorwaarde: alle deelnemers zouden samen de handen uit de mouwen steken. Doel van dat alles: het drukken van de kosten met de ganse groep. Hebben onderstaande initiatieven succes, dan krijgen alle deelnemers een deel van de som teruggestort. Trouwens, al dat harde werk maakt dat we dés te meer van onze reis kunnen genieten.

De begeleiders rekenen er dus op dat ze alle deelnemers al eens van hun sportiefste of actiefste kant te zien krijgen. Gelegenheid genoeg daartoe op de volgende activiteiten:

            – wafelverkoop op zaterdag 17 november 2018

             – de spaghettiavond op vrijdag 8 februari 2019

             – de carwash op zaterdag 27 april 2019

Deze drie initiatieven worden georganiseerd voor alle deelnemers. De opbrengst ervan wordt eveneens gedeeld met alle deelnemers. Bovendien wordt hierdoor het groepsgevoel erg versterkt. Wij gaan ervan uit dat iedereen zijn uiterste best doet om aan minstens twee volledige activiteiten (inclusief spaghettiavond) deel te nemen en op deze manier zijn bijdrage levert. Wij hopen dat wij hiervoor ook op de steun van de ouders kunnen rekenen.

Een verdeling werd reeds gemaakt met de inlichtingenfiche. Indien je om een dwingende reden niet kan deelnemen aan een activiteit meld je dit zo snel mogelijk aan Erwin!

Blokkeer dus bovenstaande data in jullie agenda en maak zoveel mogelijk reclame voor deze initiatieven.

Tot binnenkort

Het skiteam

Astrid, Loes, Heleen, Sofie, Gert, Nicolas, Pieterjan, Yannick, Niels, Rudi en Erwin

 

ZATERDAG 17 NOVEMBER – WAFELVERKOOP

De deelnemers worden op zaterdag 17 november van 9u00 tot 14u30 op school verwacht. Breng een lunchpakket mee.

Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk wafels verkoopt aan de winkelende mensen in Leuven. Om de wafels te vervoeren breng je een rugzak en een boodschappentas mee.

VRIJDAG 8 FEBRUARI – SPAGHETTIAVOND

Op vrijdag 8 februari toveren we de benedenrefter van het college samen om tot een heus restaurant. Alle gegadigden zijn welkom om ons te steunen door het eten van spaghetti. Maak zoveel mogelijk mensen warm en hongerig voor dit initiatief.

We bezorgen je enkele inschrijvingsstroken. Geef geïnteresseerden voldoende uitleg over het doel van onze spaghettiavond: zelf een deel van de SPC skireis naar Fiescheralp verdienen. Tracht kandidaten te vinden bij vrienden en klasgenoten, de jeugdbeweging, de sportclub, je familie,… Daarnaast worden de deelnemers uiteraard ook allemaal verwacht vanaf 15u40 tot 11u00 om te helpen koken, opdienen, afruimen, afdrogen, enz.

Hongerigen kunnen vooraf intekenen voor een grote spaghetti (€ 8), een kleine spaghetti (€ 4) en taart met koffie (€ 4). De avond zelf worden ter plaatse ook bonnetjes verkocht voor frisdrank, wijn, bier en koffie. Wie inschrijft, dient meteen gepast te betalen. Iedereen ontvangt de nodige inschrijvingsformulieren en steunkaarten. Wanneer je spaghetti’s verkocht hebt, geef je het inschrijvingsformulier via de computer in (via de blog van de skireis – inschrijvingsformulier spaghettiavond) en daarna geef je zo snel mogelijk het geld en de ingevulde inschrijfstrook in een gesloten enveloppe (met naam!) aan Erwin

ZATERDAG 27 APRIL – CARWASH GB HERENT

Alle skiërs en snowboarders worden op zaterdag 27 april om 8u30 ‘s ochtends verwacht op de parking van de supermarkt Carrefour of Intersport in Herent.

Alle bezoekers zullen tot 15u00 een beroep kunnen doen op onze carwash service.

Met hun vrije bijdrage zetten zij ons al een heel eind de besneeuwde hellingen op! Reclame maken voor deze actie kan dus zeker geen kwaad.

Wat breng je mee: (voorzien van je naam!)

  • emmer,
  • echt zeemvel (geen aftrekkertje!),
  • zachte spons (geen schuursponsje!),
  • lunchpakket, voldoende drank (water), zonnecrème.

Wat doe je aan:

  • warme/waterbestendige kleding,
  • je ski t-shirt,
  • rubberen laarzen of waterdichte schoenen,
  • iets droogs om terug naar huis te rijden.

Spreek af om samen met de fiets/auto te komen. Wees voorzichtig onderweg! Het juiste adres is: Broekveldstraat 34, 3020 Herent (een zijstraat van de steenweg Leuven – Mechelen).

Wie geen wafels lust, niet zo’n grote honger heeft, over een propere auto beschikt en toch onze reis wil steunen, kan een steunkaart kopen voor € 3.

Veel succes en werkplezier!