Betaling 1

Beste leerling, beste ouders

De inschrijvingsprocedure is achter de rug. Samen met de 82 gelukkigen maken we er een onvergetelijke skireis van. Volgende data moeten de deelnelmers vrij houden voor onze voorbereidende activiteiten; vrijdag 8 februari: spaghettiavond en zaterdag 17 november: wafelverkoop en/of zaterdag 27 april: carwash. Op woensdag 14 november organiseren wij een infoavond voor de ouders.

Deze brief is een uitnodiging tot het betalen van het voorschot van €251. Dit bedrag moet overgeschreven worden vóór vrijdag 12 oktober 2018 met behulp van bijgevoegd overschrijvingsformulier

IBAN: BE48 7364 0302 1627 en BIC: KREDBEBB. Gelieve de gestructureerde mededeling van het overschrijvingsformulier nauwkeurig over te nemen. Met deze eerste betaling wordt de inschrijving voor de skireis bevestigd. De betaling gebeurt in drie schijven. Het tweede bedrag van €251 wordt voor 4 januari overgeschreven. Het resterende bedrag van €198 verwachten we voor 8 maart.

Met de inlichtingenfiche hadden we graag gegevens verzameld i.v.m. de keuze ski / snowboard, het aantal weken wintersportervaring, eigen materiaal, … Mogen we vragen de fiche zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. De gegevens worden discreet behandeld. We verwachten de inlichtingenfiche voor maandag 9 oktober. Je vindt deze fiche via skireis.sintpieterscollege.be – inlichtingenfiche.

Ik ga ervan uit dat jullie nog vragen hebben en ben bereid deze te beantwoorden. De leerlingen kunnen mij steeds spreken na de les of tijdens de pauze. Via de agenda of via mail ben ik schriftelijk te bereiken       (erwin.huybens@spc.ksleuven.be), telefonisch op nummer 0478 31 70 19.

Ondertussen is het vol ongeduld uitkijken naar ons vertrek.

Sportieve en vriendelijke groeten

Erwin Huybens
verantwoordelijke organiserend skiteam


SINT-PIETERSCOLLEGE
Minderbroedersstraat 13
3000 Leuven
www.sintpieterscollege.beonthaal@sintpieterscollege.be
tel.(016) 22 44 64
fax (016) 20 37 53