Verslag infoavond

Bij het binnenkomen werden we begroet door andere leerlingen die ons een briefje gaven om commentaar te geven op de presentatie. Aan de achterkant konden we wafels bestellen.

Er waren veel ouders en leerlingen aanwezig. De temperatuur in het lokaal was wel koud en de presentatie begon op tijd. De begeleiders legden eerst uit hoe je alle informatie op de blog en de website van SPC kan terugvinden. Eerst naar de website, dan naar ‘projecten’ en ‘buitenlandse reizen’ en dan moet je op de link van de skireis klikken. Op de blog krijg je meer info wanneer alle activiteiten gaan gebeuren en het nieuws dat de blog zal geupdate worden wanneer we in Zwitserland zijn zodat de ouders kunnen kijken hoe het daar is. 

Ze vertelden over waar we gaan verblijven (jeugdherberg Fiescheralp) en hebben ook verteld hoe we de dag zouden doorbrengen op een schematische manier. Elke avond zal een activiteit gehouden worden. Wanneer we aankomen beginnen we al snel met skien. Elke dag, zeven dagen lang, zal er ook zeven uur op de piste doorgebracht worden waarvan er vijf dagen ski school aan bod zal komen. 

Net voor het einde lieten ze ons een leuke video zien van vorig jaar om ons helemaal in de sfeer te brengen. Op het einde werden de leerkrachten voorgesteld die ons zullen begeleiden en werd ons nog een goede avond gewenst.

Claire 2G, Ella V. 2E