8 april

Gisterenavond hadden wij de film “Eddie The Eagle” gekeken. De film gaat over de opkomst van de skispringer Eddie Edwards.

‘s Ochtends hebben we een lekker ontbijt gegeten. Direct daarna zijn wij gaan skiën met elk van onze aparte groepjes. Dan hebben we 2 uur les gekregen van de skischool, zoals elke dag. Mijn skibegeleider heet Marcel, hij is altijd heel geduldig en vriendelijk tegen ons.

Het was zeer slecht weer, de liften moesten zelfs sluiten wegens te veel sneeuw, wind en lawinegevaar. Hierdoor hebben wij in de namiddag maar 1 uur hebben kunnen skiën. 

De leerkrachten hebben op het laatste moment het spel aangepast zodat wij niet meer hoefden te skiën om te participeren. Ik wil nog een moment stil staan om te appreciëren hoe de leerkrachten bij tijd van nood ons nog altijd plezier hebben kunnen geven.

Ik geef vandaag 5 sterren aan Dauwe. Omdat hij zelfs na een stevige val sterk bleef skiën. 

Jaco, Kamil, Mats Holsbeek, Sami