7 april

Vandaag werden we weer wakker met muziek en het “zangtalent” van Pieter-Jan. We ontbeten weer lekker en kregen een lunchpakket mee want normaal gezien gingen we picknicken. We deden onze skikleren en latten aan en we vertrokken met de skilift. In het begin van de dag (9:15u) was er gewoon een beetje mist, we konden rustig verder skiën.

Om 10u gingen we naar de Zwitserse skischool en vertrokken we met onze leraar: Stefan. Om 10:45u was de pret echter wel gedaan want het begon opeens superhard te waaien en te sneeuwen, soms deed de sneeuw zelfs pijn. Door het weer gingen we niet picknicken . We konden soms schuilen in de skilift met een dak (Tallegga), maar het weer en de dag gingen zo verder. We mochten iets vroeger stoppen en straks gaan we eten. De avondactiviteit is nog een verrassing .

Ik geef vandaag 5 sterren aan Pieterjan omdat hij ons elke dag wakker maakt en omdat hij zingt op de piste.

Mats Verhoelst