6 april

Gisterenavond kon je kiezen tussen een paar activiteiten, wij kozen voor buitenspelen en sleeën. We maakten veel plezier en fun. Omdat we te enthousiast en wild waren, gingen we terug naar binnen. Daar speelden we veel speciale pang-spelletjes. We eindigden de avond met billekeklets en gingen daarna allemaal slapen. Deze ochtend werden we wakker gemaakt met luide muziek. Daarna gingen we samen ontbijten, cornflakes, bokes met choco, een goeie chocomelk, … Om 9u stonden we op onze skilatten en waren we klaar om er in te skiën. Om 10u kregen we les van onze monitor, Kili. Om 12u gingen we middageten, superlekkere ravioli. In de namiddag gingen we skiën met Sofie. Het was een leuke namiddag maar nu zijn we wel wat moe dus we kruipen vandaag vroeg in ons bed. Nu doen we nog een avondactiviteit, daarna in ons beddenbakje. Slaapwel! Ski you later!

We geven vandaag 5 sterren aan de koks omdat ze zo een lekker eten maakten.

Jullie sloebers Flo en Gloria