4 april

Gisterenavond moesten we posters maken voor op onze kamerdeur te hangen. De winnaars werden koning en de verliezers werden slaven voor 1 dag. Vandaag werden we gewekt door luide muziek. Iedereen was direct wakker, daarna schoven we aan aan het ontbijt. Na het ontbijt sprongen we op de skilatten. Eerst was het een uurtje met onze eigen begeleider. Om 10u kregen we les van de Zwitserse Skimonitoren. Om 12u schoven we aan aan tafel en aten we spaghetti. Na de middag hebben we nog een paar uurtjes geskied met onze eigen begeleider. We mochten allerlei pistes uittesten, iedereen had super veel plezier. Iedereen heeft al heel veel bijgeleerd van de Zwitserse skimonitoren en onze begeleiders.

Wij geven vandaag 4 sterren aan de skimonitoren van de Zwitserse Skischool.

Omdat ze ons veel hebben bijgeleerd en ons een leuke voormiddag hebben bezorgd.

Lena Van Ham, Kato Van Bael, Nel Vandevin, Ariana Smeijers en Roos Paeps