Verslag Spaghettiavond

Op vrijdag 14 februari was er in onze school een gezellige spaghettiavond ten voordele van de skireis. We moesten na de schooldag verzamelen in de refter voor de voorbereidingen. We trokken onze t-shirts van de skireis aan en we werden in groepjes verdeeld die al op voorhand waren gemaakt, iedereen had zijn eigen taak. Er waren afwassers, opdieners, een ploeg aan de bar, aan de kassa en een kookploeg. Al snel kwamen de eerste gasten, en dat werden er steeds meer en meer. Tijdens het drukste moment was het heel hectisch, maar samen lukte het ons wel. De spaghetti was lekker en de drankjes en de taarten waren dat ook. Er werd hard gewerkt, samen met de leerkrachten, waardoor het een groot succes was. We hebben dan ook een flink bedrag kunnen verzamelen. Daarom willen we iedereen die geholpen heeft en komen eten is, bedanken. Wij kijken intussen uit naar de skireis!

Siebe Adriaenssens 2D