Verslag Infoavond

Op 12 november was er een eerste Infoavond over onze skivakantie van 4 tot 12 april. Wij zullen zaterdagavond vertrekken en op 12 april in de ochtend terugkeren. We reizen met 2 bussen van Linden Cars en zijn een groep van 93 personen: 82 leerlingen van het tweede jaar en 11 leerkrachten. 

Wij zullen niet in het dorp beneden logeren maar hoger in een jeugdherberg. De Fiescheralp met jeugdherberg Alpenlodge is 2200m hoog gelegen. Er zal dus wel sneeuw genoeg zijn. Onze dag zal zo verlopen: om 7u30 staan we op. De skilift dichtbij begint om 7u en die heeft ons misschien al wakker gemaakt. Dan gaan we naar het ontbijtbuffet. Alle maaltijden krijgen we als buffet. Rond 9u nemen we de skilift naar boven. Daarboven gaan we skiën. Om 10 krijgen we 2u skiles. Om 12 gaan we dan naar het middagbuffet.

Om 13u weer skiën. Om 17u zijn we vrij tot 18u30 want dan is er het avondbuffet en om 19u30 zijn er avondactiviteiten. Die duren tot 22u want dan gaan we slapen. Er zijn kamers voor 4, 6 of 12 personen. 
Er zijn 9 skigroepen waarvan 4 beginnersgroepen en 1 snowboardgroep. 

In de slaapkamers is er geen WIFI maar in het restaurant wel. We mogen ook geld meenemen rond de 30CHF, dat is Zwitsers geld.

Om de onkosten van de reis te dekken hebben we op 16 november een wafelverkoop gehad en op 14 februari om 15u50 houden we een spaghettiavond en ook nog een carwash.

Nadia Wuytens