Verslag 13 april

We werden door Yannick wakker gemaakt. Na het ontbijt vertrokken we op onze laatste skidag. In de voormiddag speelden we het skispel (cluedo) af. Na een voormiddag kaartjes zoeken hadden we na het middageten nog een laatste keer skiën met onze monitor. We zijn dan nog naar Riederalp, Bettmeralp en Fiescheralp geweest. Dan namen we een laatste lift en deden een groepsknuffel.

We geven vandaag 5 sterren aan Astrid omdat zij haar pols had gebroken.

In de voormiddag was het grote skispel met al de groepen. Het spel was kleuren cluedo. Het moordwapen, de plaats, het motief,…. lagen verspreid over de twee gebieden. De winnaar was het paarse team! In de namiddag mocht iedereen weer een laatste keer met zijn leraar skiën.

Ik geef vandaag 5 sterren aan de skiverhuur winkels omdat zij ons een leuke vakantie hebben bezorgd.

Louis D.