Verslag 12 april

We zijn de dag weer vrolijk begonnen met de polonaise samen met onze wekkers Yannick en PJ. Het was deze ochtend de laatste ‘les’ met onze monitor van de Zwitserse skischool. Na de lekkere vis met spinazie zijn we begonnen aan het ski-spel. Hiervoor werden gemengde groepen gemaakt zodat de beginners en gevorderden samen zaten. Het is een groot Cluedospel waarbij we moeten ontdekken wie Rudi vermoord heeft. Door kaartjes te zoeken op de pistes, kunnen we de moordenaar, het wapen, de plaats, het motief en de kledij te weten komen. De leerkrachten en de geest van Rudi skiën ook rond en als we hen tegenkomen krijgen we bonuspunten. Vanavond is het fuif om deze vakantie af te sluiten.

We geven vandaag 4,5 sterren aan het ski-spel omdat we meer vrijheid kregen.

Jasper en Kyrill