Verslag 11 april

Na het ontbijt zijn we eerst een uurtje gaan skiën met onze groep. Nadien kregen we les van onze Zwitserse skimonitor die ons parallel leerde draaien. Ook zijn we naar Bettmeralp geweest waar we de “half pipe” hebben gedaan, “HEFTIG”, maar wel heel leuk!

Ik geef vandaag 5 sterren aan de leuke monitors van de skischool, de leerkrachten, iedereen omdat zij deze reis top maken!

Hanne en Janneke

Deze ochtend zijn we wakker gemaakt door het liedje “LEEF” van André Hazes. Ik ben luidop beginnen meezingen en ben terug gaan slapen 🙂 Zowat een kwartier later ben ik cornflakes gaan eten beneden met mijn vrienden en vriendinnetjes. Dan zijn we gaan skiën in Fiescheralp, Bettmeralp en Riederalp. Dan hebben we middag gegeten en terug gaan skiën, daar ben ik super goed in trouwens. We zijn teruggekomen aan het gebouw, zijn gaan douchen, hebben gebabbeld. We hebben lekker avond gegeten en we hebben een toffe film gekeken! Nu gaan we slapen!

Ik geef vandaag 5 sterren aan Nicolas omdat hij gek is en hij een goede vervangbegeleider was gisteren!

Giordano en Victor