Verslag 10 april

Hallo allemaal,

We amuseren ons hier heel hard!
Vandaag zijn we allemaal van begeleider gewisseld. Het was kei leuk.
Bijna alle groepen zijn ook naar een ander dorpje geweest. Vanavond is on ze avondactiviteit een quiz die PJ en Yannick organiseren. De beginners gaan al supergoed gecontroleerd een rode piste af. Ze doen het echt heel goed. De andere groepen doen het ook heel goed. Wees maar zeker dat we ons hier amuseren.

Wij geven 4 sterren aan de dag van vandaag omdat het hier heel leuk is. We amuseren ons hier heel hard maar het eten is niet zo wauw.

Charlotte en Milla

Vandaag 10 april begonnen we na het ontbijt met les van de Zwitserse skischool. Na het middageten kreeg elke groep een andere begeleider, wij kregen Nico. Samen met hem zijn we naar Riederalp en Betmeralp geskied en hebben we veel liften genomen.

Wij geven 5 sterren aan Nico omdat hij onze groep heel goed heeft begeleid hoewel hij alleen kan snowboarden.

Aiko en Lahja