Verslag 9 april

In de ochtend werden we gewekt door Pieterjan en Yannick en hun mooie gezang! Tussen kwart voor acht en acht uur ontbeten we en om 9 uur stonden we op onze ski’s of snowboard. Het was mooi weer en er was goede sneeuw. Om 10 uur kregen we les van de Zwitserse skischool en hebben we enge sprongetjes gedaan. Hierna hebben we de ankerlift genomen maar dat ging niet zo goed want we kregen de anker niet achter ons. Op de skilift vinden we het ook heel leuk om luid te zingen! 🙂

We geven vandaag 5 sterren aan de koks omdat zij vandaag donuts als dessert hebben gemaakt!

Helena, Nikki, Louise en Noa

We hebben vandaag een ZWARTE piste gedaan! Het was heel mooi weer en ik ben weinig gevallen, Julius is wel veel gevallen 🙂 De laddercompetitie was heel tof gisteren avond. Wout was gewonnen en hij kreeg 2 slaven die hem de dag nadien moesten bedienen. De lessen van de skischool zijn heel fijn!

Ik geef vandaag 5 sterren aan de zwarte piste omdat het tof was!

Kamiel, Jonathan, Julius en Louis