Verslag 8 april

Voor de beginnertjes ging het vandaag al veel beter dan gisteren. In de voormiddag kregen we les van de Zwitserse skischool. We hebben al een blauwe en rode piste gedaan. De gevorderden hebben vandaag leren springen. Het weer was heel goed maar soms mistig. We hopen dat we nog veel gaan bijleren maar niet te veel gaan vallen 😉

Wij geven vandaag 5 sterren aan de Zwitserse skischool omdat zij ons heel veel hebben bijgeleerd.

Febe, Louise, Lene en Estelle

We zijn vandaag op een hele toffe manier opgestaan door Yannick! Toen we buiten onze ski’s gingen halen was het erg chaotisch maar ook wel grappig. Het Duits was een beetje moeilijk maar al bij al viel de skiles wel goed mee. Ook na het skiën was het erg leuk want we hadden een uurtje vrij.

Thibault, Warre, Floren, Tom en Matisse